Wie ben ik?!

MIJN NAAM IS ANISH SOEKHAN, 28 JAAR EN WOONACHTING IN ROTTERDAM

In 2012 ben ik begonnen met fotografie omdat ik simpelweg mooie foto’s wou maken van de mooie plekken waar ik kwam. Mijn doelstelling is dat als ik over een paar jaar weer naar mijn foto’s kijk ik hetzelfde gevoel en beleving krijg als dat ik toen had op dat moment. Ik wil in mijn foto’s alle emotie terug laten zien door op de juiste moment een foto te maken. Op bruiloften en feestgelegenheden wil je dat je op je foto’s terug kan zien wat voor emoties er spelen op deze dag en deze opnieuw beleven. Ik fotografeer zoveel mogelijk wat er om me heen gebeurd zodat je niks mist van jouw bruiloft!

Jaanish Fotografie staat voor unieke reportages voor elke gelegenheid. Dus voor zowel een bruiloft als voor een verjaardag. U kunt bij ons voor zowat elke feestgelegenheid terecht.

Naast bruidsfotografie bieden we meerdere soorten fotografie aan zoals, studiofotografie, portretfotografie en outdoor shoots. Ben je al enthousiast? Neem dan snel contact op met ons!

STUDIO FOTOGRAFIE

JAANISH FOTOGRAFIE BESCHIKT OVER EEN STUDIO RUIMTE IN ROTTERDAM

Heb je ook altijd al een studio Fotoshoot willen doen? Maak dan snel een afspraak zodat je langs kan komen om een shoot te doen. Wij hebben nu een tijdelijke actie voor €29! Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe profielfoto voor je social media of je portfolio eens goed wil updaten, je kunt bij ons terecht! Wil je liever samen met je vriend of vriendin op de foto? Geen probleem!

  • max 1 uur incl. omkleden (max 2 kleding stukken)
  • 10 voorbewerkte foto’s in hoge resolutie
  • Max 2 personen
  • Witte achtergrond

OUTDOOR SHOOTS

WIJ DOEN OOK FOTOSHOOTS OP LOCATIE!

Heb je een locatie in gedachten waar je leuke foto’s kan maken? Aarzel dan niet om een outdoor shoot te boeken. Wij staan open voor ideeën en suggesties.

Een buitenshoot geeft veel meer vrijheid dan in een studio. Daarnaast is er meer plek voor spontane niet geposeerde foto’s. Dus foto’s waarop je staat zoals jij bent!

RECEPTIE/STADHUIS

NL EN CULTUREEL

VERJAARDAGEN

BIRTHDAY

GOOGLE FOTOGRAAF

GOOGLE BUSINESS VIEW

HORECA FOTOGRAAF

DIVERSE FEESTEN

EMAIL

info@jaanishfotografie.nl

TEL.

+ 31 06 58 88 82 85

ADRES

Vredenoordplein 60 te Rotterdam