Op een mooie zondagochtend begonnen we onze dag in de studio samen met de prachtige danseressen van dansschool Indian Passion en Make-up Artist Sanjana. Iedereen werd nog mooier gemaakt door onze lieve Make-up Artist. Thema van de eerste shoot was blauw en Indiaas. Nadat iedereen klaar was, reden we richting Hoek van Holland, waar iedereen met heel veel plezier de fotoshoot heeft gedaan. De meiden van dansschool Indian Passion verzorgden een optreden op het strand en in het water. Net als in de Bollywoodfilms. Tja de meiden zijn ook echte sterren.
Na de shoot op het strand reden we weer naar de studio en kleedde iedereen zich om (gala/feestkleding). Dit was een normale shoot waarbij iedereen verschillende poses moest doen. Iedereen werd begeleid door dansdocente Aishwania Beharie. Het was een gezellige leuke leerzame dag voor iedereen.

Met dank aan:
Jacquelini Ramdat
Devika Girjasing
Kajal Ramautar
Shama Bahadoersing
Karishma Soekhan
Make-up Artist Sanjana
Anjali Ramjiawan
Wienish Soekhan
Anish Soekhan
Aishwania Beharie

Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-48 Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-75 Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-82 Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-88 Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-94 Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-95 Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-96 Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-98 Jaanish Fotografie_Bollywood dansschool-99